Trek meer leuke klanten aan

De blauwdruk van je website

0
Mazgon rebelsessies succesvol afgerond
0 +
Verschillende websites met strategie gebouwd
0 +
jaar ervaring als ondernemer

Ik help jou je website succesvol bouwen

Blauwdruk van je website

Herken je dit?

I've got your back

De blauwdruk van je website

Ik heb de oplossing voor al deze problemen. Ik maak namelijk speciaal voor jou de blauwdruk van je website. Tijdens een videocall stel ik je kritische vragen over je bedrijf en bekijken we je huidige website (of plan). Ik maak vervolgens per pagina een strategische opbouw met als doel om meer bezoekers aan te trekken. Deze zoeft binnen twee weken* zo in je mailbox en jij kunt aan de slag met het bouwen.

Leuk Daf, maar wat betekent dit praktisch? Nou, komt ie:

Je investering

Meer bezoekers op je website

Count me in!

Wat is inbegrepen

investering:

197 euro

Questions anyone?

Veelgestelde vragen

Nee, je kunt niet in termijnen betalen.

Nee het is geen ‘one size fits all’ template. Ik pas alle informatie die ik van jou heb toe in de blauwdruk. Stel: je geeft een aantal kernwaarden aan, dan geef ik in de blauwdruk precies aan waar deze kernwaarden het beste tot zijn recht komen om uitgelegd te worden.

Nee, de blauwdruk is niet inclusief het design. De kleuren, lettertypes en afbeeldingen die je gebruikt kies je zelf (of besteed je uit). Ik zorg er voor dat jij precies weet wat je op elke pagina op welke plek gaat plaatsen. Wil je het design uitbesteden? Kijk dan eens naar het groeitraject.