Canva cursus

Become a canva rebel

In de Canva cursus leer je je marketing zelf makkelijk vorm te geven

Leer Canva

Hi, ik ben Mirte

… en ik heb mijn eigen marketingbedrijf: Brandrebel. Tijdens mijn werk binnen de evenementenorganisatie heb ik kennisgemaakt met Canva. Er ging een wereld voor me open op het gebied van het vormgeven van je eigen marketing. Ondertussen zijn we alweer een paar jaar verder en heb ik al heel wat drukwerk, infographics en andere designs in Canva gecreëerd voor anderen.

Het verbaasd me nog elke dag hoe divers Canva is en wat je allemaal kan met de gratis versie. Het hoeft dus helemaal niet duur te zijn om iets creatiefs op papier te krijgen!

Wat kun je nu allemaal met Canva:

Get started

Ben jij al bekend met Canva maar krijg je het maar niet onder de knie? Werk je al met Canva maar weet je niet zo goed hoe jij jouw idee op papier kunt krijgen? Heb jij een gratis versie en loop je vast omdat het voor jouw gevoel niet uitgebreid genoeg is?

Laat mij jou helpen!

Ik deel graag mijn tips & tricks zodat er nog meer mooie designs op de wereld komen en jij jezelf en jouw bedrijf beter uit kunnen drukken in de on- en offline marketing wereld.

Dit leer je in de canva cursus...

Je investering

Count me in!

Wat is inbegrepen in de canva cursus

Wanneer:

17 september van 10.00 – 13.00

Locatie: Studio Mazgon – Beekstraat 28a Schinveld

Je investering:

77 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.