Groeien met je bedrijf

Wil je een succesvol bedrijf bouwen?

Ik help jou van begin tot eind een succesvol online bedrijf neer te zetten. Van strategie tot aan je website als marketingtool. Van weggever tot naar nieuwsbriefkoppeling.

Bye bye unicorns and rainbows

Ik geloof niet in magische methodes om te groeien met je bedrijf waardoor je zonder enige moeite of eigen inbreng miljoenen gaat verdienen. #sorrynotsosorry 

Die methodes zijn namelijk gebaseerd op eenheidsworst en jij bent vooral het product van de ander. 

Ik geloof wel in ondernemen vanuit je eigen authenticiteit. 

Ik geloof in het verbinden met het ander door jezelf te laten zien.

Ik geloof er ook in dat je je eigen tools mag kiezen om je bedrijf mee vorm te geven. 

Is een website, emailmarketing, bloggen, social media of een podcast dan niet nodig? Jawel, het zijn allemaal tools om een doel mee te bereiken. En jij mag kiezen met welke tools je aan de slag gaat. En net zoals met het bespelen van een muziekinstrument is het wel fijn als je weet waar de juiste knoppen zitten. Want dan heb je het vertrouwen om de regie over je bedrijf te pakken.

Ik leer je hoe je je eigen tools op een effectieve manier inzet om te groeien met je bedrijf.

0 +
ondernemers geholpen
0 +
keer gevallen en weer op gestaan
0 +
jaren ondernemer

De basis

€ 2247,-

De mazgon Rebelsessie & website

De MAZGON rebelsessie en je website zijn de basis van ieder succesvol bedrijf. Tijdens de MAZGON rebelsessie halen we je authenticiteit naar boven en je website is je marketingtool waarmee je je verhaal de wereld inslingert, klanten mee verbindt en binnenhaalt.

Naast deze onmisbare basis heb je misschien meer tools of kennis nodig om je bedrijf mee vorm te geven. Deze worden aan het pakket toegevoegd, zodat je altijd een pakket op maat hebt.

Mix 'n match

HUISSTIJL

Heb je nog geen huisstijl of past je huisstijl niet meer bij jou als ondernemer? Ik maak een huisstijl voor je waarmee je die klanten gaat aantrekken.
vanaf 997,-

WEGGEVER & NIEUWSBRIEF

Ik maak je weggever qua design (niet de inhoud), maak daar mooie mockups van en koppel dit met je nieuwsbrief programma zoals Mailblue of MailChimp.
€295,-

SOCIAL MEDIA & JE WEBSITE

Alles wat je op social media doet, heeft maar 1 doel: bezoekers op je website krijgen. Ik kijk of dit soepeltjes verloopt en maak je Instagram 'linkjes' pagina voor je.
€97,-

WEBSHOP

Ga je diensten of producten verkopen? Ik denk met je mee in de verschillende opties zoals WooCommerce en Plug 'n play en bouw dit voor je in je site.
€ 395,-

BEDANKPAGINA'S & UPSELL

Niks fijners als een klantreis dat lekker doorstroomt d.m.v bedankpagina's waarop jij extra waarde biedt.
€65,- per pagina

BLOG & SEO

Bloggen is een belangrijke langetermijn strategie die je kunt toepassen om meer klanten te krijgen. Ga je bloggen? Leer hoe je zelf aan de achterkant ook de SEO toepast om gevonden te worden.
Cursus 67,-

Wat is inbegrepen in het basispakket

MAZGON rebelsessie

Strategie van je merk t.w.v 497,-

Website gericht op conversie

tot 10 pagina's

Eigen ontwerp van het thema

Geen standaard templates

Responsive webdesign

Website is geschikt voor desktop, tablet & mobiel

Basis SEO

Met de plugin Yoast