Trek meer leuke klanten aan

De MAZGON rebelsessie

0
Mazgon rebelsessies succesvol afgerond
0 +
Verschillende websites met strategie gebouwd
0 +
jaar ervaring als ondernemer

Ik help jou meer leuke klanten aan te trekken

Ik ontzorg de marketing voor bedrijven die klaar zijn om meer klanten aan te trekken en op zoek zijn naar een strategische (web)designer.

Je werkt al een tijdje als ondernemer en het gaat best aardig. Toch voel je dat er meer in zit dan er nu uitkomt. Je werkt keihard, maar vaak met klanten waar je niet blij van wordt. 

Je website wordt wel bezocht, maar je haalt er zelden een nieuwe lead uit. Van een klantenmagneet kun je echt nog niet spreken. 

Als je heel heerlijk bent, dan gebruik je je website meer als een online visitekaartje. Gewoonweg omdat je niet weet hoe je het anders aan kan pakken.

Iedereen om je heen lijkt met gemak die 10K maanden te draaien. Het voelt alsof je minder waard bent als ondernemer als je dat niet haalt

Je krijgt op dit moment weinig energie van je werk en soms vraag je af of je niet beter terug in loondienst kan.  

Kan dit anders? Ja dat kan!

Hell yeah!

Het is tijd om:

Get started

Hoe zorgen we voor meer leuke klanten en omzet?

Ik heb geen quick fix voor je en ik beloof je ook geen gouden bergen vol unicorns. Daar zijn andere mensen voor. Ik houd van nuchter en praktisch afgewisseld met wat humor. Ik geloof dat als jij helder hebt wie je bent, wat je aanbod is en waar je naartoe werkt, het fundament voor je bedrijf is gelegd. Vanuit deze basis kun je niet alleen aan de slag met je website, maar heb je ook het fundament van je branding en marketing(communicatie) te pakken. 

En als dat staat als een huis, maakt het niet uit wat je gaat bouwen: Je blijft altijd staan! 

Tijdens de MAZGON rebelsessie kijken we naar alle aspecten die jou laten groeien:

1. Merk

In deze module bespreken we alle items die jouw merk maken:

  • Je kernwaarden, visie en missie.
  • We duiken in je ideale klant en omschrijven zijn pijnpunten en wensen. 
  • We beschrijven jouw superpowers en USP’s
  • Je aanbod in combinatie met de doelen die je wilt halen als ondernemer

2. Aandacht

Alles wat je aandacht geeft, groeit! Dus wat gaan we aandacht geven op je website? En hoe trekken we de aandacht van je ideale klant?

In deze module zetten we de doelen en je focus om naar echte items zoals:

  • je navigatiestructuur (basis voor je SEO)
  • de pagina’s die je nodig hebt
  • De opbouw van de (landing)pagina’s zodat je bezoeker alleen nog maar ja kan zeggen

3. Zichtbaar

Alles wat je doet op het gebied van social media en netwerken heeft maar 1 doel, namelijk bezoekers naar je website leiden.

Tijdens deze module kijken we waar je zichtbaar bent en of alle verbindingen naar je website kloppen. Met andere woorden: is het voor je ideale klant super makkelijk om vanuit je socials zo op de juiste plek te belanden? 

4. groei

In deze module geef ik je meer uitleg over hoe je kunt groeien als ondernemer, denk aan:

  • korte termijn strategieën (social media, netwerken etc)
  • lange termijn strategieën (bloggen, podcast etc)
  • SEO

5. On Track

Meten is weten! In deze module geef ik je handvatten hoe je kunt meten wat je site doet en hier acties aan verbinden om te groeien

6. Nu...gaan met die banaan

Je website is geen statisch geheel en ondernemen is ook vooral vallen en opstaan. Er is geen rechte lijn naar succes. Dus het is tijd om te doen, te evalueren en bij te stellen. 

Waarom is het de rebelsessie?

Omdat je lef nodig hebt om alles wat niet werkt los te laten en je bedrijf samen met mij opnieuw uit te vinden. Dus de grote vraag is: ben jij een Mazgon rebel?

Ik ontzorg de marketing voor bedrijven die klaar zijn om meer klanten aan te trekken en op zoek zijn naar een strategische (web)designer.

Waarom is het de rebelsessie?

Omdat je lef nodig hebt om alles wat niet werkt los te laten en je bedrijf samen met mij opnieuw uit te vinden. Dus de grote vraag is: ben jij een Mazgon rebel?

Wat mijn rebels zeggen:

Je investering

Meer bezoekers op je website

Count me in!

Wat is inbegrepen

investering:

495 euro ex BTW

Questions anyone?

Veelgestelde vragen

Yes, je kunt de ‘MAZGON rebelsessie’ in drie termijnen betalen. Om in termijnen te betalen mail je mij op [email protected]

Nee het is geen ‘one size fits all’ template. Ik heb een broertje dood aan die dingen. Ik pers jou niet in een template, maar ik maak een plan dat bij jou past. 

De blauwdruk van je website is de stap na het opzetten van je strategie. Zie het als een uitgewerkt plan voor je website. Lees hier meer.